Endnu en gang tak for tilmelding til min liste. Jeg håber, du har downloaded guiden, som jeg sendte til dig

Skal 2020 være dit kærligheds år 💞🥰💞

Vil du opnå varig kærlighed endnu hurtigere? 

Find ud af hvordan med mit nye online kursus:

"Hvad hvis det er nemmere at finde lykken - end du tror?"

Spar 90% ved køb i dag.          


 

 

Jeg har sendt dig min gratis guide, som hjælper dig på vej med at finde varig kærlighed. Hvis du ønsker du at gå et skridt dybere og hurtigere opnå varig kærlighed, skulle du overveje mit nye mini online kursus, der får dig endnu hurtigere i mål med kærligheden. DU SPARER 90% HVIS DU køber I DAG. Scroll ned ⬇︎

Du har mulighed for at booke 30 minutters gratis afklarende samtale, for at afstemme om du er villig til at gøre det, der skal til for at tiltrække varig kærlighed i 2020. Læs mere sidst i mail.

Cover til Tripwire.png

Hvad hvis det er nemmere at finde lykken - end du tror?

(normalpris 500,-)

Et dybdegående online kursus, der består af 3 moduler af ca. 20 minutters video undervisning. Du får også forløbet som Pdf, som du printe og kigge på, uden at lytte til videoerne hver gang.

Du får: 

  • Modul 1: Hvad der er med til at skabe ubalance i kærlighedsmønstret, hvordan du finder balancen og tiltrækker kærlighed med et åbent hjerte og sind.
  • Modul 2: Hvordan du skaber en ny fremtid der gør dig lykkelig.
  • Modul 3: Hvordan du forbereder dig selv, så du udstråler og tiltrækker kærlighed og lykke.
JA TAK. JEG VIL GERNE KØBE TIL KUN 59 KR.

Køb i dag, og få også 2 ekstra bonusser gratis med. 

 

 

Cover til Tripwire.png

Bonus 1: Træk vejret, få overskud til at blive lykkelig

(normalpris 45 kr)

Du får to super effektive vejrtrækning metoder, der kun tager 2-6 min. at lave, og som forøger dit velvære i en travl hverdag.

Du får: 

  • Metode 1, som hjælper dig med at slappe din krop af, når den  anspændt og træt. Den giver lige et ekstra skud energi, og tager kun et par minutter, (med mindre du bliver så glad for den, at du ikke kan lade være at lave den i længere tid).
  • Metode 2, som skærper dit fokus og giver dig klarhed. Den giver bedre lungefunktion og mere ilt til hjernen, og balancerer dit nervesystem. God at bruge hvis du står i en svær situation, hvor du skal tænke klart.

Bonus 2: Gps som viser dig vejen til lykken

(normalpris 45 kr)

Du får her en nem vejviser, der fortæller dig, om du er på rette vej mod lykken, om du går i forkert retning eller er på vej tilbage til det sted, du kom fra.

Metoden giver dig adgang til at mærke hvad din krop har prøvet at fortælle dig hver gang, du har været i et forhold, der ikke var godt for dig. Når du har brugt den nogle gange, vil din krop automatisk blive din Gps, der klart og tydelig viser dig vejen til lykken og et varigt forhold.    

Værdi i alt 590,- kroner

Når du køber lige nu, får du hele pakken til kun 59,- kroner. 

Det er ca. hvad en grande latte på Starbucks koster...

 

 

JA TAK, GIV MIG HELE PAKKEN TIL KUN 59,-

Book din 30 minutters gratis online samtale. 

Hvis jeg efter samtalen føler du er villig til virkelig at arbejde på at finde kærligheden, og du føler jeg er den rette til at hjælpe dig videre, får du et special tilbud om 1:1 online samtale forløb eksklusivt med mig. Du får 2 timers samtale 6 gange, i alt  12 timer over ca. 3 mdr. 

Du har med andre ord mig ved din side i 3 mdr. til at guide dig og hjælpe med at fjerne de programmer, der spænder ben for din lykke. Og hvis du har brug for fjernhealing og/eller lydfiler for at opløse blokeringer og programmer, får du det med også.

Du kan kun få tilbudt Samtale forløbet efter en gratis 30 minutters afklarende samtale med mig, fordi du skal være klar og vi skal være et match. Det er ikke alle, jeg arbejder med på det niveau.

Book tid til gratis samtale her